Hvidsvinsdampet kullermedaljon med laksefyld

Hvidsvinsdampet kullermedaljon med laksefyld

Kullerfileterne rulles fint sammen som medaljoner med et hul i midten. Laksen hakkes fint, krydres med salt og peber og proppes ned i kullermedaljonerne som fyld. Retten lægges i et ildfast fad med lidt vand og hvidvin. Dæk fisken over med stanniol. Kom retten i en forvarmet almindelig ovn på 190 grader i 15-17 minutter.

Pesto:

Dup krydderurterne af for vand og kom dem op i en blender med 2 fed hvidløg. Overhæld derefter blandingen med olivenolie og krydre den med salt og peber. Blandingen hakkes og du har en færdig pesto.

Sherrytomaterne vendes og pensles med olivenolie og varmes

5 minutter i ovnen.

Ingredienser
  • 4 kullerfileter
  • 200 gram fersk laks
  • 24 asparges
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt timian
  • 1 bundt basilikum
  • Olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • Sherrytomater
  • Salt og Peber